Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече Съгласен съм
  • ПОДРЕЖДАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ДОКУМЕНТИ
  • ХАРТИЕНИ ИЗДЕЛИЯ
  • ПИСАНЕ, ЧЕРТАНЕ, КОРИГИРАНЕ
  • ОФИС АКСЕСОАРИ
  • ЛЕПЕНЕ, РЯЗАНЕ, ОПАКОВАНЕ
  • ПРЕЗЕНТАЦИЯ, ОТПЕЧАТВАНЕ
  • ОФИС ТЕХНИКА, КОНСУМАТИВИ
  • МЕБЕЛИ
  • ХИГИЕННИ МАТЕРИАЛИ

За нас

          “ПЕРУН - ККБ” ЕООД е с 25 годишна практика в търговията с канцеларски материали, битови и офис мебели, хигиенни и почистващи препарати, офис консумативи, офис и битова техника, рекламни услуги и др.
          За периода от създаването си фирмата успя да изгради търговска мрежа в цяла Югозападна България - Благоевград, Петрич, Сандански, Самоков, Гоце Делчев, Разлог, Симитли, работещи под марката "ПЕРУН". От Юли 2008 година компанията въведе Система за Управление на качеството ISO 9001-2008. Като разшири обхвата си на доставки на национално ниво.
          Дружеството има изградени дългогодишни търговски взаимоотношения с най-големите български и световни производители и вносители на канцеларски стоки, мебели, хигиенни препарати, както и оторизации за продажба и разпространение. Работим винаги с коректни дългосрочни договорни отношения с нашите партньори, като се стремим постоянно да подобряваме качеството на предлаганите от нас продукти и услуги.
          В “ПЕРУН” работят 41 души персонал с богат трудов стаж и висока квалификация. Постоянно усъвършенстваме професионалния опит на своите служители, чрез допълнителни курсове за обучение и семинари. Обръщаме специално внимание на условията на труд, предоставяйки комфортна работна среда.
          Стараем се да предлагаме иновативни решения за оптимизация и подобряване на потреблението на офис оборудване и консумативи. Като сме се насочили към три вида клиенти - институционални, корпоративни и физически лица.
          Наличието на големи търговски обекти и складови площи, позволява да поддържаме богато разнообразие от стоки и да обслужваме едновременно, големи потребители и физически лица. Наши корпоративни клиенти са над 6000 фирми и държавни учреждения, удостоверили задоволство от бързината и качеството на обслужване, коректността и професионализма на “ПЕРУН-ККБ“ ЕООД, чрез похвали и референции издадени на името на фирмата.
          Дружеството има изградена специална логистична организация за набиране, окомплектоване и експедиране на заявки. Притежава изцяло обновен собствен автомобилен парк и опитни партньори в областта на спедицията и логистиката. Договорни отношения с най-големите спедиторски компании и преференциални условия за приоритетни доставки.